Аварійно-рятувальна служба ТЧХУ підключилась до розмінування Миколаївщини: за перший день виявлено понад 100 вибухонебезпечних предметів (ФОТО)


08:3128.03.2023

Підрозділ аеророзвідки Аварійно-рятувальної служби розпочав виконання робіт з дослідження полів сільськогосподарського призначення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів (мін, снарядів, ракет тощо).

Про це повідомив керівник Оперативного штабу Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Аркадій Дабагян, передає Інше ТВ.

Вчора, 27 березня, було проведено дослідження близько 170 га землі, що безпосередньо прилягає до населених пунктів Шевченківської ОТГ.

Виявлено понад 100 вибухонебезпечних предметів. Складається електронна карта місць їх виявлення для подальшої передачі колегам із ДСНС.

«Цю найважливішу для регіону та країни роботу ми готували не один місяць і сьогодні наш дебют, що завершився солідним «уловом». На жаль, змушені констатувати: заміновано, але є розуміння де, як і, що з цим робити. Працюємо далі», – підкреслив Аркадій Дабагян.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївщини це теж стосується. В Україні схвалили план заходів із розмінування сільськогосподарських земель для проведення посівної



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube