На Миколаївщині на пожежі надихався димом 56-річний чоловік – його шпиталізували


14:1925.03.2023

25 березня рятувальники ліквідували вісім пожеж, шість з яких на відкритих територіях.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

О 14:49 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території автогаражного кооперативу “Сокіл” по вул. Олексія Зінченка м. Очаків Миколаївського району. На місце направлено відділення 22 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Прибувши на місце вогнеборці з’ясували, що горить легковий автомобіль ВАЗ 21093 на площі 6 кв. м. О 15:10 пожежу ліквідували, її спричинило порушення правил пожежної безпеки при проведенні зварювальних робіт.

Згодом о 17:16 рятувальників сповістили про пожежу в двокімнатній квартирі триповерхового житлового будинку по вул. Лучівська с. Луч Шевченківської територіальної громади Миколаївського району. На місце направлено відділення 16 ДПРЧ та місцеву пожежну охорону “Луч”. Прибувши на місце рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в одній із кімнат квартири. Займання о 18:06 ліквідовано на площі 20 кв. м. На пожежі постраждав чоловік 1967 р. н., якого госпіталізовано до токсичного відділення міської лікарні швидкої медичної допомоги з діагнозом отруєння продуктами горіння. Причина пожежі встановлюється.

Також протягом доби підрозділами ДСНС ліквідовано шість пожеж сухої трави та очерету на відкритих територіях. Дані випадки зафіксовані у Баштанському (1 пожежа), Миколаївському (3 пожежі), Первомайського (2 пожежі) районах. Загальна площа, яку пройшов вогонь склала понад 5 га. В переважній більшості спричинили загоряння – необережне поводження з вогнем та підпали.

Загалом до гасіння залучалось 8 одиниць техніки та 26 співробітників ДСНС. Додатково залучався екіпаж поліції та бригада швидкої медичної допомоги.

Як повідомляло Інше ТВ, В Україні з’явиться Центр протидії лісовим пожежам



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube