Програма екстреної підтримки SOSДІТИ в Миколаєві: вже видано понад 3,1 тисячі продовольчих наборів сім’ям з дітьми (ФОТО)


14:3324.03.2023

Завдяки підтримці СОС Дитячі Містечка Україна та у співпраці з усіма партнерами, зокрема профільними структурними підрозділами Миколаївської міської ради, лише за минулий місяць Ресурсний центр громадських ініціатив видав 1067 пакунків миколаївським родинам.

За увесь час реалізації проєкту – понад 3145 продовольчих пакунків.

Про це повідомили в Ресурсному центрі громадських ініціатив, передає Інше ТВ.

«В межах програми екстреної підтримки SOSДІТИ, окрім вже звичних генераторів, буржуйок, ліхтарів, цифрових планшетів, канцелярського приладдя, обігрівачів, ковдр, дитячого харчування та інших необхідних речей для родин з дітьми, ми ще й допомагаємо продуктовими наборами. Це ті базові речі, яких найбільше потребують сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Видача пакунків а іншої благодійної допомоги відбувається кілька разів на тиждень через систему місцевих органів опіки і піклування, а віднедавна – і завдяки міським територіальним центрам соціального обслуговування», – також йдеться в повідомленні.

Як повідомляло Інше ТВ, Програма екстреної допомоги SOSДІТИ в Миколаєві: ще 35 наборів необхідного приладдя для навчання передано юним миколаївцям (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube