680 тонн обладнання і матеріалів для проведення ремонтних робіт отримали енергетики Миколаївщини від Міненерго – Галущенко (ФОТО)


06:3524.03.2023

680 тонн обладнання і матеріалів для проведення ремонтних робіт отримали енергетики Миколаївщини від Міненерго.

Про це 23 березні повідомив міністр енергетики України Герман Галущенко, перебуваючи у Миколаївській області, інформують в пресслужбі Міністерства енергетики України.

Під час наради з керівництвом області та очільниками енергетичних підприємств обговорили поточний стан енергозабезпечення регіону та заходи щодо підготовки до наступного опалювального сезону.

«Найскладніший опалювальний сезон в історії України практично завершено. Ми його гідно пройшли. І вже зараз разом з колегами на місцях визначили основні завдання і заходи та розпочинаємо підготовку до наступного ОЗП», – зазначив Герман Галущенко. 

Міністр енергетики відзначив особливий внесок миколаївських енергетиків у відновлення електропостачання в області. Зокрема, нещодавно було заживлено останній населений пункт, який тривалий час через військові дії залишався без світла.

«Ворог прицільно обстрілював прифронтову Миколаївщину, намагаючись залишити без світла і тепла тисячі людей. Але наші енергетики завдяки своєму героїзму, професіоналізму та підтримці міжнародних партнерів швидко відновили пошкоджену інфраструктуру»,- зазначив Герман Галущенко. 

Під час відвідання АТ «Миколаївобленерго» міністр передав чергову партію енергетичного обладнання від міжнародних партнерів. Загалом за координації Міненерго миколаївські енергетики отримали понад 680 тонн різного обладнання і матеріалів для проведення ремонтних та відновлювальних робіт. Ще близько 4 млн євро з Фонду енергетичної підтримки України найближчим часом буде спрямовано на закупівлю енергетичного обладнання та матеріалів для потреб Миколаївщини.

Герман Галущенко також відвідав Миколаївську ТЕЦ та вручив державні і відомчі нагороди енергетикам області.

Як повідомляло Інше ТВ, Міністр енергетики України Герман Галущенко відвідав Миколаївську ТЕЦ – говорили про стратегію розвитку (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube