Комунальників Миколаївщини відзначили державними нагородами (ФОТО)


10:5618.03.2023

У п‘ятницю, 17 березня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім відзначив працівників комунальних підприємств області.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Віталій Кім висловив вдячність комунальникам за їх професіоналізм та відповідальність, адже якість життя кожної української родини залежить від надійності надання послуг саме цих служб.

«Війна розставила свої акценти над важливістю певних сфер надання послуг, в тому числі комунальних. Погляд на цю діяльність змінився як з точки зору користі, так і з точки зору ризиків. Дякую вам за сміливість, за те, що рухаєтесь разом і в одному напрямку! Хочу сказати, що не тільки ми бачимо вашу тяжку працю – її бачить вся Україна!», – зазначив Віталій Кім.

Відповідно до Указу Президента 593/2022 за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов‘язку, вручено орден «За заслуги» ||| ступеня машиністу екскаватора ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Олегу Тодосієву та присвоєно почесне звання «Заслужений працівник сфери послуг України» машиністу крана ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Петру Дубязі.

Крім цього, за вагомий особистий внесок у забезпечення сталого функціонування об‘єктів галузі, оперативної ліквідації наслідків ворожих обстрілів, професіоналізм у період дії воєнного стану працівників місцевих комунальних служб нагороджено почесними грамотами та подяками начальника Миколаївської обласної військової адміністрації.

Як повідомляло Інше ТВ, Зеленський нагородив орденом електромонтера “Миколаївобленерго”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube