Миколаївський стрибун в воду Данило Коновалов здобув вже дві нагороди Кубку України (ФОТО)


06:3517.03.2023

13 березня у столичному Центрі спорту «Ліко» стартував Кубок України зі стрибків у воду, який зібрав 37 спортсменів з 7 команд.

Миколаївський стрибун в воду Данило Коновалов здобув вже дві нагороди Кубку.

Про це повідомили в Федерації України зі стрибків в воду, передає Інше ТВ.

Так, 14 березня Данило Коновалов завоював друге місце у стрибках з 3-метрового трампліну серед чоловіків – він набрав 415.85 бали, поступившись киянину Кіріллу Болюху 0.05 баллів (Кірілл набрав 415.90 бали). Третє місце зайняв Олег Колодій – він вихованець миколаївської школи стрибків в воду, але зараз виступає за Луганську область.

16 березня чоловіки змагались в стрибках з метрового трампліну, і миколаївець Данило Коновалов став кращим – він набрав 362.20 бали, здобувши золоту нагороду.

Змагання триватимуть до 18 березня включно.

Цей турнір є першим етапом у відборі спортсменів до команди України на III Європейські ігри, що в червні прийматиме Польща, та на цьогорічний Чемпіонат світу з водних видів спорту, який відбудеться в липні у японському місті Фукуока. Щоб потрапити до складу команди, потрібно набрати норматив за сумою балів і показати коефіцієнт складності. Остаточно команда буде сформована після 2-го етапу відбору – особистого Чемпіонату України, що запланований на початок травня.

Як повідомляло Інше ТВ, у грудні миколаївські спортсмени Данило Коновалов та Богдан Чижовський стали чемпіонами України у синхронних стрибках з 3-метрового трампліну.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube