На Миколаївщині зафіксували чергові воєнні злочини військ рф: в селі Бурханівка Снігурівської громади (ФОТО)


17:4307.03.2023

Місця базування військ рф відпрацьовували слідчі, криміналісти та вибухотехніки ГУНП в Миколаївській області разом із представниками прокуратури.

Правоохоронці оглянули покинуту ферму, де базувалися ворожі війська під час окупації у селі Бурханівка Снігурівської громади.

Про це повідомляють в поліції Миколаївської області і Миколаївській обласній прокуратурі, передає Інше ТВ.

Російські загарбники лишили низку слідів свого перебування, зокрема, значну кількість боєприпасів, документи, а також інші відомості, які свідчать про вчинення ними воєнних злочинів й допоможуть в ідентифікації конкретних воєнних злочинців.

За усіма фактами триває розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Правоохоронці нагадують, що на деокупованих територіях війська рф залишили після себе велику кількість вибухонебезпечних предметів. Не підходьте до підозрілих предметів та не торкайтесь їх, для виклику фахівців одразу телефонуйте на спецлінію 102.

Як повідомляло Інше ТВ, прокурори спільно зі слідчими, вибухотехніками та криміналістами ГУ НП в області здійснили огляди місць дислокації військовослужбовців РФ у селі Тернові Поди Шевченківської об’єднаної територіальної громади.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube