Що для миколаївських морпіхів, які полюють на ворожі дрони, – цінний трофей? Нізащо не здогадаєтесь (ФОТО)


11:5203.03.2023

Мисливці за дронами 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського тримають на варті небо над позиціями морських піхотинців.

Про роботу цього підрозділу наших захисників, і про те, що є для них цінним трофеєм, розповіли на фейсбук-сторінці бригади, передає Інше ТВ.

«Антидронові рушниці – дуже потужна та ефективна зброя на полі бою. Якщо наші побратими-піхотинці знищують бойову техніку та живу силу противника, то ми пліч-о-пліч з ними давимо його засоби аеророзвідки, які рашисти також використовують як ударні БпЛА», – зазначив морпіх «Генерал».

Тільки у цих побратимів на рахунку вже більше десятка приземлених ворожих «пташок».

«Коли ми садимо російський дрон, то забираємо з неї трофейні гвинти. Не кожен оператор може похвастатись такою колекцією», – посміхається захисник на псевдо «Кіра».

Оклигавши після поранення морський піхотинець вже знову на передовій разом з побратимами боронить українську землю від рашистської нечисті.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївські морпіхи «приземлили» ворожий безпілотник – на ньому навіть вказано, де він зроблений (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube