У Миколаєві тролейбус врізався в огорожу – водію за кермом стало зле


13:2825.02.2023

У Миколаєві вранці 25 лютого тролейбус з’їхав з дороги. Водій втратив свідомість за кермом через підвищення артеріального тиску. Ніхто з пасажирів не травмувався.

Про це повідомляє «Суспільне Миколаїв» з посиланням на директора КП “Миколаївелектротранс” Юрія Сметану.

“Біля 06:30 сталася дуже неприємна ситуація: водій тролейбуса втратив свідомість, йому треба було повернути направо, а він поїхав прямо та в’їхав в огорожу. Була викликана швидка допомога та поліція на місце події”, — розповів Юрій Сметана.

Лікарі зафіксували у водія підвищення артеріального тиску. За словами Юрія Сметани, перед виходом на лінію чоловік проходив медогляд — усі показники були в нормі.

“Швидка допомога зафіксувала у водія дуже високий тиск — 220 на там 100 з чимось. Перед тим, як виходити на лінію, наші водію проходять медичний огляд, що фіксується в їхніх картках. У водія артеріальний тиск був у нормі, вони також дихають “в трубочку”, щоб перевірити рівень алкоголю в крові — ці всі показники у водія були в нормі. Тобто він виїхав на лінію без жодних скарг, та потім сталася така ситуація, що різко піднявся тиск та він втратив свідомість”, — говорить Юрій Сметана.

Ніхто з пасажирів не постраждав. Водій перебуває в лікарні, де проходить обстеження.

Зі слів директора, підприємство власним коштом відновить господарям паркан, в який в’їхав тролейбус.

“Сам транспорт відігнали в депо. Майстри оглядають тролейбус. Зараз оглядаємо та все відремонтуємо”, — каже Юрій Сметана.

Як повідомляло Інше ТВ, 21 лютого в Миколаєві в ДТП травмувались двоє пенсіонерів – вони госпіталізовані (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube