На Миколаївщині благодійники передали необхідну техніку для комфортного проживання ВПО (ФОТО)


11:5122.02.2023

Партнери з Данії «Danіsh People’s Aid (DPA)» та миколаївська громадська організація «Б2 – Центр Дій» передали побутову техніку й генератори для місць проживання внутрішньо переміщених осіб.

У вівторок, 21 лютого, у рамках проєкту «Постачання зимових засобів для державних установ» до миколаївських прихистків для ВПО направили потужні генератори, пральні машини, морозильні камери тощо, аби забезпечити комфортні умови.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та директор департаменту економічного розвитку та регіональної політики ОВА Олександр Корольов оглянули передану допомогу.

Як відзначається, організація «Б2 – Центр Дій» разом із закордонними партнерами наразі реалізують три проєкти з забезпечення засобами обігріву та енергетичної незалежності для ВПО, пунктів незламності та шелтерів. Також благодійники вже передали працівникам критичної інфраструктури біля 10 000 продуктових наборів.

Слід додати, що понад три місяці працює спільний проєкт «Б2 – Центр Дій» та гуманітарного штабу при Миколаївській ОВА, за яким миколаївські пологові будинки отримують дитячі підгузки для всіх народжених.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївські рятувальники та медики отримали техніку від благодійників з Німеччини (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube