Для потреб Миколаївщини IT-компанія передала 70 генераторів (ФОТО)


19:4721.02.2023

У вівторок, 21 лютого, представники міжнародного постачальника послуг з розробки програмного забезпечення Solvd, Inc. передали для Миколаївської області 70 генераторів.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім та директор департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської ОВА Олександр Корольов поспілкувалися з керівником Київського офісу, асистентом регіонального партнера України Олегом Рачуком.

Під час зустрічі обговорили нагальні потреби регіону та окреслили можливі шляхи подальшої співпраці. У свою чергу, очільник області подякував за надану підтримку та допомогу населенню Миколаївщини.

Зазначимо, що Solvd, Inc. була заснована у 2011 році й зараз об’єднує понад 700 інженерів по всьому світу з центрами розробки в США, Україні, Аргентині, Бразилії, Мексиці, Грузії, Угорщині, Польщі.

Solvd Inc. неодноразово брала участь та організовувала збори коштів для нашої армії. Компанія активно допомагає благодійній організації «UA House», яка займається пошуком домівок для українців, вимушено переселених у США.

Як повідомляло Інше ТВ, «Дизель Фонд» передав Миколаєву 4 генератори та гуманітарну допомогу для дітей (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube