Нагадуємо: завтра в Миколаївській області планується провести день замірів обсягів споживання електроенергії – врубайте на повну


20:1220.02.2023

21 лютого в Миколаївській області планується провести день замірів обсягів споживання електроенергії.

Про це повідомили в АТ «Миколаївобленерго», передає Інше ТВ.

«Граничні величини споживання (ліміти) вираховуються окремо для кожного оператора системи розподілу і безпосередньо залежать від обсягів споживання в день замірів.

Нинішні ліміти встановлювалися, виходячи з показників, що були заміряні по Миколаївщині у жовтні 2022 року. Та тоді ще був не опалювальний сезон, майже сотня населених пунктів були знеструмлені через окупацію тощо.

Передбачається, що цього дня, у вівторок 21 лютого, жодних планових, включаючи погодинні, відключень не буде – всі можуть споживати електроенергію в нормальному режимі, «як в мирні часи».

У випадку нових ракетних атак чи інших причин, що можуть призвести до значного дефіциту в енергосистемі, день замірів буде перенесено – в такому випадку сповістимо окремо», – йдеться в повідомленні компанії.

Як повідомляло Інше ТВ, раніше 8 лютого в Миколаївській області планували заміряти обсяги споживання електроенергії, але цей захід скасували через відключення в Миколаєві водопостачання.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube