Багато поліцейських Миколаївщини наразі зацікавлені вступити до бригад «Гвардії наступу» – начальник УПП в Миколаївській області (ФОТО)


09:0110.02.2023

Багато поліцейських Миколаївщини наразі зацікавлені вступити до бригад «Гвардії наступу».

Про це 9 лютого повідомив начальник управління патрульної поліції в Миколаївській області Віталій Даніла після відвідання одного з ЦНАПів Миколаєва, де працюють консультанти щодо вступу до «Гвардії наступу», інформують в пресслужбі Миколаївської ОВА.

«Чинні співробітники Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби мають право перевестися та вже це роблять. Зокрема, з патрульної поліції нашого міста також є багато охочих», – запевнив Віталій Даніла.

Також якість надання консультацій щодо вступу до «Гвардії наступу» разом з начальником УПП в Миколаївській області перевіряв і начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім. Він високо оцінив ефективність роботи й компетентність представників Нацполіції, Держприкордонслужби та Нацгвардії, які проводять консультації в центрі надання адміністративних послуг.

Зокрема, він зазначив, що задоволений результатом побаченого, а добровольці, які виявили бажання записатися до бригад, зможуть отримати всю необхідну інформацію стосовно формування нових підрозділів.

За словами Віталія Кіма, мотивація є основним пріоритетом для вступу до лав штурмових бригад та виконання військових завдань.

«Гвардія Наступу» – це будуть герої, тому що зараз країна готується відвоювати свої території повністю, і вони безпосередньо братимуть участь у штурмових діях», – поділився він власними очікуваннями від проєкту.

Нагадаємо, що кожен охочий може самостійно обрати підрозділ з урахуванням своїх переконань: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» або «A30В».

Дізнатися більше інформації та записатися онлайн можна на сайті storm.mvs.gov.ua. Також якщо у вас виникли питання можна зателефонувати за номером: 080 010 00 20 або ж звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг у Миколаївській області:

– м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20;

– м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1;

– м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 314;

– м. Баштанка, вул. Полтавська, 41;

– м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 1;

– м. Вознесенськ, вул. Соборності, 14.

Як повідомляло Інше ТВ, Формування стрілецького батальйону на Миколаївщині: вже п’ята частина проходить комісію, – Кім (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube