На Миколаївщині поліцейські викрили чоловіка на незаконному збуті та зберіганні боєприпасів – цей продавав набої калібру 5,45 (ФОТО)


14:1208.02.2023

Нині слідчі поліції оголосили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 263 КК України. За скоєне йому загрожує до семи років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Оперуповноважені кримінального блоку та слідчі Первомайського районного відділу поліції виявили та задокументували факти незаконного збуту 38-річним мешканцем району бойових набоїв калібру 5,45 мм в загальній кількості 90 шт та отримання за це грошей.

У рамках розпочатого кримінального провадження за місцем мешкання чоловіка правоохоронці провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили ще 30 набоїв такого ж калібру.

Оперативники доставили зловмисника до відділу поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури поліцейські повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Усе вилучене поліцейські направили на проведення експертних досліджень.

Наразі правоохоронці встановлюють шляхи надходження до підозрюваного боєприпасів. Слідство триває.

Як повідомляло Інше ТВ, вчора в Первомайську на Миколаївщині молодик за 700 грн. продав гранату (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube