«Кохання переможе»: 14 лютого на Миколаївщині два ДРАЦС будуть працювати в подовженому режимі – в Миколаєві і Первомайську


14:0407.02.2023

Два ДРАЦС на Миколаївщині стали учасниками заходу «Кохання переможе».

В них у Валентинів день – 14 лютого – усі закохані зможуть подати до відділів державної реєстрації актів цивільного стану заяву про державну реєстрацію шлюбу та зареєструвати його, якщо він призначений у вищевказаний день.

Про це повідомили в Міністерстві юстиції України, передає Інше ТВ.

Цього дня відділи ДРАЦС, які є учасниками заходу «Кохання переможе», працюватимуть у подовженому режимі – з 08.00 до 20.00, аби усі охочі змогли зробити цей день особливим для себе та своєї другої половинки.

На Миколаївщині таких ДРАЦС два:

– Миколаївський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Миколаївському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції  (м. Одеса), який розташований у ;

– Відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Первомайську Первомайського району Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), який знаходиться у м. Первомайськ, вул. Грушевського, 1/40.

Загалом по Україні визначено 40 ДРАЦС, які беруть участь в акції «Кохання переможе».

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині в 2022 році зареєстровано майже 6,4 тисячі шлюбів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube