Мешканці Миколаєва за минулий рік заборгували «Миколаївводоканалу» 230 млн.грн. Підприємство закликає сплатити за послуги


19:0806.02.2023

В минулому році миколаївці не сплатили МКП «Миколаївводоканал» 230 мільйонів гривень за надані послуги.

Як кажуть на «Миколаївводоканалі», так, вода не якісна, але в умовах війни фахівці зробили все можливе, щоб хоч така була в оселях, передає Інше ТВ.

На підприємстві наводять приклади, що треба було б зробити, якщо борги миколаївців були погашені: сплатити за спожиту електроенергію; закупити паливно-мастильні матеріали для транспорту; сплатити обов’язковий платіж в погашення основного боргу по кредитним зобов’язанням перед Європейським інвестиційним банком.

«Щодня наші співробітники, незважаючи на небезпеку та загрозу обстрілів, виходили та виходять на свої робочі місця. П’ятеро отримали поранення, але готові працювати до Перемоги. Проте, якщо не буде матеріалів, які необхідні для роботи, ми просто фізично не зможемо забезпечити подачу води в місто та відведення стоків. З початком війни платежі майже припинилися, з кожним днем працювати стає дедалі важче. Дуже просимо усіх містян, які мають хоч найменшу змогу, сплатити за послуги водопостачання та водовідведення», – йдеться в повідомленні «Миколаївводоканалу».

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївський водоканал за рік поставив 538 люків на колодязі – по 3-7 тис. грн. за штуку



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube