Мерія Миколаєва планує витратити 7 млн.грн. на догляд за Соборною площею – там ще ремонт фонтану треба провести


22:3201.02.2023

Мерія Миколаєва планує витратити понад 7 млн.грн. на догляд за Соборною площею.

В Департаменті ЖКЖ Миколаївської міськради повідомили, що тендер вже відіграно, і переможець визначений, передає Інше ТВ.

«Наприкінці 2022 року департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради оголосив торги на догляд за Соборною площею з очікуваною вартістю 7 011 111,56 гривень. Розрахунок проводили на підставі планових витрат, пов’язаних з очищенням території від сміття та бруду і доріжок від снігу та льоду, а також утримання і обслуговування фонтанів та водопроводу.

За результатами проведених торгів пропозицію надало лише ТОВ «Інтерсвітсервіс», саме його і оголосили переможцем з ціною 4 914 790,00 гривень. Однак згодом торги автоматично скасувались, оскільки переможець не надав відповідних документів згідно з чинним законодавством.

Перед повторним оголошенням процедури закупівлі департамент повторно переглянув технічне завдання тендерної документації та виявив деякі позиції, що потребували корегувань і додаткового перерахунку. З огляду на це було проведено комісійне обстеження Соборної площі, під час якого з’ясувалось, що необхідно провести дрібний ремонт обладнання фонтану і перерахувати кількість та вартість електроенергії для функціонування зовнішнього освітлення.

З урахуванням внесених коригувань та доповнень в технічне завдання департамент провів повторну процедуру закупівлі з очікуваною вартістю 7 628 935,28 гривень. На тендер знову подалася лише одна компанія — ТОВ «Інтерсвітсервіс» з ціною 7 018 620,00 гривень. Опісля ми уклали договір та ретельно перевірили розрахунки ціни переможця.

Наголошуємо, це не означає, що послуги будуть надані виключно на цю суму, адже оплата здійснюється лише за фактичну роботу. Тож, загальна вартість послуг може бути значно меншою», – йдеться в повідомленні Департаменту ЖКХ.

Як повідомляло Інше ТВ, Сенкевич доручив керувати відновленням Миколаєва своєму заступнику – фігуранту справи про розкрадання під час реконструкції Соборної площі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube