Військові добре відпрацювали по позиціях ворога на лівому березі та Кінбурнській косі, тому на Миколаївщині другий день тихо, – Кім


11:1123.01.2023

Другий день без обстрілів на Миколаївщині – це завдяки нашим військовим, які уразили склади з боєприпасами і райони зосередження росіян на лівому березі Дніпра та Кінбурнській косі.

Про це сьогодні, 23 січня, в ефірі телеканалу «24 канал» сказав начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

– Це друга доба поспіль без обстрілів, але це виключно завдяки нашим військовим, які відпрацювали добре по лівому березі та Кінбурнській косі та уразили там декілька складів з боєкомплектом та точки, з яких обстрілювали саме Очаків. Це тимчасово, але постійна робота зможе привести до того, що повністю буде знищений ворог на окупованих територіях, – сказав Кім.

За словами начальника Миколаївської ОВА, ворог постійно намагається затягувати на Кінбурнську косу зброю, українські військові намагаються цьому завадити, і це відбувається постійно.

«На мою думку, ніякого військового ефекту та задачі нема для ворога на Кінбурнській косі, окрім як шантажувати, не давати Миколаївщині доєднатися до «зернового коридору», показувати, що вони контролюють цей прохід. По-друге, турбувати цивільне населення і нагадувати, що вони ще є на менш ніж 1% Миколаївської області. Вони використовують заборонені касетні боєприпаси, мінометний та артилерійський вогонь по Очаківській та Куцурубській громаді», – сказав Кім.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині другий день тиша – російських обстрілів не було



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube