Розбита ворожа техніка, 84 боєприпаси: що тільки за один робочий день виявили поліцейські вибухотехніки на деокупованій території Миколаївщини (ФОТО)


13:3520.01.2023

Розбита ворожа техніка, 84 боєприпаси та снаряди – це впродовж одного робочого дня було виявлено поліцейськими вибухотехніками.

Про це повідомив начальник ГУ НП України у Миколаївській області Сергій Шайхет, передає Інше ТВ.

«Саме такі знахідки виявлені правоохоронцями в деокупованих селищах Максимівка та Благодатне на Миколаївщині. Скоро ЗСУ поверне окупантам те, що вони залишили на нашій землі», – написав Сергій Шайхет.

Також разом з поліцейськими 19 січня в селі Максимівка Первомайської об’єднаної територіальної громади побували й прокурори відділу протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту, Миколаївської обласної прокуратури. Вони показали те, що залишили по собі окупанти.

«В одному із домоволодінь окупанти лишили по собі низку слідів їх перебування, зокрема боєприпаси, військову техніку,  написи на стінах,  а також інші відомості, які свідчать про вчинення ними воєнних злочинів. Крім того, прокурорами опитано місцевих мешканців стосовно злочинів, вчинених окупантами», – повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі.

Як повідомляло Інше ТВ, ООН планує виділити близько $4 млн. на розміновування Миколаївської області – Мінреінтеграції



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube