В Вознесенську чоловік в гаражі зберігав гранати і автомат з набоями (ФОТО, ВІДЕО)


16:1919.01.2023

У підвальному приміщенні гаража свого домоволодіння чоловік зберігав зброю, боєприпаси та вибухівку. Слідчі (детективи) Слідчого управління обласного главку поліції затримали фігуранта у порядку ст. 208 КПУ України. За скоєне зловмисникові загрожує до семи років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Під час проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, слідчі отримали інформацію про те, що мешканець м. Вознесенськ зберігає у себе вдома озброєння, після чого отримали дозвіл суду на проведення обшуку території домоволодіння правопорушника.

Під час обшуку слідчі (детективи) слідчого управління за оперативного супроводу управління Служби безпеки України виявили та вилучили у місцевого мешканця автомат Калашникова, два магазини з 60 набоями до нього, гранату, ззовні схожу на Ф-1, та гранату, ззовні схожу на РГД-5, а також два запали до них. Чоловіка слідчі затримали у порядку ст. 208 КК України.

Увесь арсенал озброєння поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

Нині 58-річному мешканцю Вознесенська слідчі за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомили про підозру за ч.1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо обранні відносно нього запобіжного заходу.

Триває слідство.

Як повідомляло Інше ТВ, Поблизу села Луч на Миколаївщині чоловік знайшов 4 гранати до під ствольного гранатомета



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube