В Миколаєві двоє пограбували водія маршрутки – у Варварівці їх піймала поліція (ФОТО)


16:4414.01.2023

Завдавши тілесних ушкоджень керманичу маршрутного таксі, зловмисники відібрали у нього 400 гривень та втекли. За вчинення грабежу в умовах воєнного стану грабіжникам загрожує до десяти років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

До відділення поліції №1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від 55-річного водія маршрутного таксі про те, що на кінцевій зупинці у одному із мікрорайонів міста на нього напали двоє невідомих. Зловмисники побили чоловіка та заволоділи його заробітком – 400 гривнями.

Отримавши орієнтування на нападників, правоохоронці розпочали пошуки. Упродовж години схожих за описом чоловіків помітив наряд патрульних поліцейських, однак, побачивши правоохоронців, ті почали тікати.

На одній із вулиць мркн Варварівка патрульні наздогнали зловмисників та доставили їх до відділу поліції, де слідчі затримали фігурантів в порядку ст. 208 КПК України.

Грошові кошти потерпілого правоохоронці вилучили та повернуть власнику.

За скоєний злочин обом чоловікам 40-ка та 44-х років слідчі оголосили про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану». Вирішується питання щодо обрання їм запобіжних заходів.

Як повідомляло Інше ТВ, В Баштанці на Миколаївщині невстановлений автомобіль насмерть збив людину і втік з місця ДТП (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube