Миколаївський боксер Сергій Дерев’янченко став амбасадором благодійного фонду Kuts Unites Ukrainians, який допомагає нашим військовим


09:0713.01.2023

Миколаївський боксер Сергій Дерев’янченко став амбасадором благодійного фонду Kuts Unites Ukrainians, який допомагає військовим.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбук, передає Інше ТВ.

«Я став амбасадором українсько-американського благодійного фонду Kuts Unites Ukrainians, який заснував мій хороший друг Юрій Куц. Він особисто передав сотні тисяч доларів на закупівлю допомоги нашим бійцям. А тепер разом із командою фонду об’єднує людей, зусилля та кошти на двох континентах.

Як і кожен українець, я не можу стояти осторонь, щоб наблизити нашу перемогу, наші воїни потребують підтримки.

Тож як амбасадор фонду, запрошую вас зробити внесок у перемогу моєї рідної країни. У перемогу демократії та вільного світу. Ви можете пожертувати кошти, за які команда фонду закупить прилади нічного бачення та тепле тактичне спорядження. І власноруч відвезе його на фронт.

Давайте об’єднувати зусилля, адже разом ми можемо більше!», – написав Сергій Дерев’янченко.

За повідомленням видання «Тернополяни», успішний американський бізнесмен Юрій Куц народився в Заліщиках. З початку повномасштабного російського вторгнення Юрій почав займатися логістикою гуманітарної допомоги для України в американські аеропорти, а звідти – на кордон з Україною. А нещодавно волонтер та бізнесмен вирішив налагодити в Україні пошиття «розгрузок» та одягу для військових і заснував благодійний фонд Kuts Unites Ukrainians.

Як повідомляло Інше ТВ, на початку січня спільна команда групи ІТ-компаній Netpeak Group та Краудфандингова платформа Моє Місто привезла з Болгарії в Миколаївську область 25 генераторів, які будуть розподілені серед територіальних громад.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube