Миколаївці заборгували «Миколаївоблтеплоенерго» більше 297 млн.грн. за теплопостачання


10:4411.01.2023

На початок 2023 року заборгованість споживачів «Миколаївоблтеплоенерго» перед підприємством (включно з платою за абонентське обслуговування) сягає понад 297 млн грн.

Про це повідомили в ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», передає Інше ТВ.

«Ми надзвичайно цінуємо підтримку наших споживачів, які, незважаючи на війну, розраховуються з підприємством за тепло – хтось одразу, хтось частково, а хтось оформлюючи реструктуризацію. Закликаємо й надалі здійснювати оплати, адже для нас це є єдиним джерелом надходжень, аби розраховуватися за енергоносії (газ, електрична енергія), проводити ремонтні роботи, здійснювати закупівлю матеріалів та пального, виплачувати заробітну плату працівникам, які щодня працюють над тим, аби в домівках миколаївців було тепло», – зауважує директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов.

На підприємстві зауважили, що на державному рівні українців забезпечено підтримкою на час дії воєнного стану – встановлено мораторій на підняття цін за комунальні послуги, тож наразі тариф на тепло залишається на рівні минулорічного.

Як повідомляло Інше ТВ, у жовтні 2022 року відсоток оплат миколаївців за отримані послуги з постачання теплової енергії в опалювальному сезоні 2021-2022 рр. склав 80,5%. При цьому несплаченим залишається борг у сумі понад 124 млн грн. Ще 72,6 млн грн – борг містян за попередні опалювальні періоди.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube