На Миколаївщині за останні 5 днів вдалось відновити газопостачання майже 600 абонентам, а електропостачання – більше 17 тисяч


09:1905.01.2023

У Миколаївському та Баштанському районах щоденно тривають роботи з відновлення газо- та електропостачання, пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Так, за останні п’ять днів до відновлення систем газопостачання у звільнених населених пунктах було залучено 15 бригад. Зокрема, завдяки заміні засувки, газопроводу різного діаметру та опресування газопроводу середнього тиску вдалося відновити газопостачання 192 споживачам у смт Первомайське.

Також продовжується технічне обстеження та ремонт газопроводів у м. Снігурівка. Протягом п’яти днів було відновлено постачання 270 абонентам.

Роботи з відновлення проводяться й у селах Котляреве та Шевченкове. У селі Українка ще 137 споживачів забезпечено газопостачанням.

Зазначимо, що АТ «Миколаївгаз» мобілізувало й залучило додаткові ремонтні бригади з Вознесенського та Первомайського районів для забезпечення якнайшвидшого відновлення життєво важливої послуги газопостачання.

Додамо, що відразу після деокупації населених пунктів Миколаївщини бригади АТ «Миколаївобленерго» приступили до ремонту ліній електропередач та інших об’єктів системи розподілу електричної енергії. До ремонтних робіт також залучили енергетиків Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Львівської та Івано-Франківської областей.

Внаслідок пошкоджень та руйнувань понад 28 тисяч споживачів у 88 населених пунктах були позбавлені послуг тривалий час. Наразі вдалося відновити електропостачання 17389 споживачам у 17 населених пунктах.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаївську область надійшли паливні пелети з Латвії (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube