Самі винні. На Миколаївщині горіли будинки (ФОТО)


10:4403.01.2023

Вчора, 2 січня, о 08:39 на пункт зв’язку 6 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про займання в житловому будинку по провулку Тихому с. Рябоконеве Благодатненської територіальної громади Первомайського району.
По прибуттю, черговим караулом підрозділу вдалось оперативно ліквідувати горіння та о 09:45 ліквідувати пожежу площею 25 кв. м, врятувавши від знищення будинок.

Самі винні. На Миколаївщині горіли будинки (ФОТО) 1
Самі винні. На Миколаївщині горіли будинки (ФОТО) 7
Самі винні. На Миколаївщині горіли будинки (ФОТО) 3
Самі винні. На Миколаївщині горіли будинки (ФОТО) 8
Самі винні. На Миколаївщині горіли будинки (ФОТО) 5
Самі винні. На Миколаївщині горіли будинки (ФОТО) 9

Вночі, 2 січня, 23:50 Службу порятунку сповістили про те, що по вул. Сільській смт Казанка Баштанського району виникла пожежа в однокімнатній квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. До місця виклику негайно направлено вогнеборців 17 ДПРЧ.  О 00:24 3 січня, горіння ліквідували на площі 40 кв. м. Постраждалих та травмованих немає. Через щільне задимлення рятувальникам довелось працювати ланкою газодимозахисту.

Всього до гасіння обох пожеж залучались дві одиниці техніки ДСНС та 9 вогнеборців. Також на місцях працювали співробітники поліції. Спричинила пожежі необережність під час паління. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube