За добу на Миколаївщині три з п’яти пожеж були викликані російськими обстрілами


11:2102.01.2023

Протягом доби підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано п’ять пожеж, три з яких виникли через влучення снарядів або уламків від них.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 04:20 1 січня ворог обстріляв м. Очаків. В результаті влучення боєприпасів та уламків від них виникли три пожежі. Загорілись: двоповерховий житловий будинок, одноповерховий житловий будинок та господарча споруда за різними адресами. Черговим караулом 22 державної пожежно-рятувальної частини пожежі ліквідовані на загальній площі 195 кв. м.

Також зареєстровано дві пожежі з інших причин.

О 1 січня о 19:29 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу вантажно-пасажирського мікроавтобуса Citroen Jumper на трасі Н-11 поблизу смт Казанка Баштанського району. Вогнеборці 17 ДПРЧ загасили займання о 20:06 на площі 10 кв. м. Додатково залучалась бригада швидкої медичної допомоги та співробітники поліції.

У Вознесенському районі в с. Іванків Южноукраїнської територіальної громади по вул. Степова вночі 2 січня виникла пожежа літньої кухні. Службу порятунку про це сповістили о 04:00. Черговий караул 25 ДПРЧ ліквідував пожежу о 05:08 на площі 30 кв. м, її причина встановлюється.

Як повідомляло Інше ТВ, Наслідки обстрілу Очакова на Миколаївщині росіянами: ворог поцілив у житловий сектор і пожежну частину (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube