На Миколаївщині в новорічну ніч онлайн приймали пологи – народилась дівчинка! А в Миколаєві першим в новому році народився хлопчик (ФОТО)


12:4401.01.2023

В новорічну ніч в селі Бузьке Миколаївської області онлайн довелося приймати пологи, бо «швидка», яка виїхала за викликом, застрягла в багнюці.

Цю історію на своїй сторінці в Фейсбук розповів начальник УОЗ Миколаївської ОВА Максим Безносенко, передає Інше ТВ.

«У жінки, яка мешкає у селі Бузьке Новоодеського району, на 37 тиждні вагітності (це норма) почалися пологи. Як це і має бути, зателефонували до швидкої, і чергова бригада вирушила на виклик. З цього моменту і починається історія. Дорога була такою, що швидка застряла у багнюці, і знадобилася допомога ДСНС щоб машину зрушити з місця.

Тим часом колеги, якими не втомлююся пишатися, зорієнтувалися та розпочали злагоджено скеровувати дії роділлі. Акушер жіночої консультації Новоодеської ЦРЛ ЛюбенкоТетяна дистанційно за допомогою інтернет-зв’язку та поряд із жінкою, що народжувала, медична сестра Бузької лікарні Лілія Сухорська зробили все, щоб в наш світ пройшла нова україночка. І о 23.30 народилася здорова дівчинка вагою 3850, 55 сантиметрів!

Рано вранці вже породілля з дитиною доставлені до пологового будинку №1. Обидві почуваються добре», – написав Максим Безносенко.

В Миколаєві першим в новорічну ніч народився хлопчик.

Про це на своєму телеграм-каналі повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

«Першим у новому році в Миколаєві народився хлопчик. Дитя з’явилось на світ 1 січня близько 6 ранку в Пологовому будинку №3. А 31 грудня у пологових будинках міста народилось 4 дівчинки», – написав мер.

Загалом, за інформацією начальника Миколаївської ОВА Віталія Кіма, вже 1 січня в Миколаївській області народились 12 діток – 5 дівчаток та 7 хлопчиків.

Як повідомляло Інше ТВ, в березні 2022 року на Миколаївщині вже приймали пологи онлайн – тоді окупанти не дозволили жінці поїхати до лікарні, і тоді також завдяки відеозв’язку і для породіллі, і для немовляти все закінчилось добре.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube