За добу на Миколаївщині ворог обстріляв Миколаїв, Очаківську та Куцурубську громади, а наші ЗСУ збили 7 ворожих дронів


08:5101.01.2023

У Первомайському, Баштанському та Вознесенському районах минулі день та ніч пройшли відносно спокійно.

У Миколаєві та Миколаївському районі було зафіксовано російські обстріли.

Про це йдеться у інформації Миколаївської ОВА щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:30 ранку 1 січня 2023 року, передає Інше ТВ.

За інформацією повітряного командування «Південь», вчора, 31 грудня, з 22:00 по 23:30, силами та засобами протиповітряної оборони над Миколаївщиною знищено сім ворожих дронів-камікадзе «Shahed-136».

місто Миколаїв:

Вчора, 31 грудня, о 14:00 Миколаїв зазнав ворожого ракетного обстрілу. Зруйновано два житлові будинки, пошкоджено ще 12 житлових будинків та три навчальні заклади. Також сталась пожежа на території гаражного кооперативу. Пошкоджено близько 20 гаражів. Займання оперативно ліквідували рятувальники ДСНС. Внаслідок обстрілу постраждало семеро людей.

Миколаївський район:

Вчора, 31 грудня, о 23:34 та сьогодні, 1 січня, з 04:10 ворог завдавав ударів по портовій зоні та населеному пункту Очаківської громади. Частково зруйновано та пошкоджено житлові та багатоповерховий будинки, підприємство, зафіксовано чотири пожежі. Наслідки обстрілу уточнюються. Постраждалих немає.

Також зранку, 1 січня, о 04:50 під ворожими обстрілами був населений пункт Куцурубської громади. Пошкоджено житловий будинок. Постраждалих немає.

Як повідомляло Інше ТВ, За добу на Миколаївщині російськими обстрілами пошкоджений 71 цивільний об’єкт. Загалом – більше 14,5 тисяч



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube