Не тільки гуманітарна, але й психологічна допомога: як реалізується проект «Допомога Миколаївщині» (ФОТО)


11:3231.12.2022

Від початку російського вторгнення в Миколаївській області реалізується багато гуманітарних програм. Проєкт «Допомога Миколаївщині» є однією з них. Він розпочався з вересня, і включає в себе не тільки гуманітарну, але й психологічну допомогу сім’ям з дітьми.

Про це повідомив керівник проекту Іван Мокряк, передає Інше ТВ.

За словами Івана Мокряка, проєкт «Допомога Миколаївщині» реалізується в межах програми ТРИМАЙ, що здійснюється громадською організацією YouthUp, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в межах програми СПІЛЬНО: Молодь та ГО «Розвиток України», і його головна мета – допомогти дітям з батьками, багатодітним сім’ям, а також переселенцям, які знаходяться на території Миколаєва і області.

«На даний час роздано близько 300 продуктових наборів, в яких було саме необхідне, – вода, памперси, олія, тушковане м’ясо, рис, дитяче харчування, печиво тощо. Роздано переважно сім’ям ВПО, а також містянам з дітьми, які залишились сам на сам з проблемами харчування та під частими обстрілами. Додам, що надано психологічні консультації більше сотні дітей – очно в Миколаєві для мешканців міста та онлайн для дітей із зон бойових дій, окупованих та деокупованих територій», – підсумував Іван Мокряк.   

Як повідомляло Інше ТВ, Міжнародний благодійний фонд “Ми з України” передав Миколаївській області 20 тонн мандаринів. Також для облаштування Пунктів незламності у регіоні було передано 20 Starlink.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube