В Миколаєві під час пожежі загинула жінка (ФОТО)


10:3431.12.2022

Протягом доби вогнеборці ліквідували чотири пожежі в житловому секторі.

Так, 30 грудня о 14:47 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Залізничне селище м. Миколаєва. На місце направлено рятувальників 2 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Під час розвідки в одній із кімнат виявлено тіло загиблої жінки, 1941 р.н. Пожежу на площі 70 кв. м о 15:25 локалізовано та о 16:48 ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю, речі, побутову техніку. Додатково на місці працювали співробітники поліції, бригада швидкої медичної допомоги та АТ “Миколаївобленерго”.

В Миколаєві під час пожежі загинула жінка (ФОТО) 1
В Миколаєві під час пожежі загинула жінка (ФОТО) 9
В Миколаєві під час пожежі загинула жінка (ФОТО) 3
В Миколаєві під час пожежі загинула жінка (ФОТО) 10
В Миколаєві під час пожежі загинула жінка (ФОТО) 5
В Миколаєві під час пожежі загинула жінка (ФОТО) 11
В Миколаєві під час пожежі загинула жінка (ФОТО) 7
В Миколаєві під час пожежі загинула жінка (ФОТО) 12

О 18:09 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на території приватного домоволодіння виникла пожежа по провулку Широкому смт Арбузинка Арбузинської територіальної громади Первомайського району. Прибувши на місце, рятувальники з’ясували, що вогнем охоплена господарча споруда на площі 150 кв. м. Вогнеборці 6 ДПРЧ о 18:46 пожежу локалізували та о 23:00 ліквідували.

Згодом, о 21:05 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Покровській смт Врадіївка Врадіївської територіальної громади Первомайського району. Рятувальники 13 ДПРЧ пожежу на площі 30 кв. м о 21:12 локалізували та о 21:40 ліквідували. У трьох випадках причини пожеж встановлюються.

31 грудня о 05:24 надійшло повідомлення про пожежу гаража на території приватного домоволодіння по вул. Реца м. Баштанка. Рятувальники 7 ДПРЧ загасили пожежу о 05:45 на площі 5 кв. м її спричинило коротке замикання електропроводки. Вогнем пошкоджено балки перекриття, закопчені стіни, стеля, електропроводка, побутові речі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube