Головний поліцейський Миколаївщини пропонує головам військових адміністрацій обмежити роботу розважальних закладів в новорічну ніч


16:5530.12.2022

Щоб усі в воюючій країні відчували себе однаково – і бійці на передовій, і люди в тилу, слід обмежити роботу розважальних закладів в новорічну ніч.

З пропозицією прийняти відповідне рішення на своєму телеграм-каналі звернувся начальник ГУ НП України в Миколаївській області Сергій Шайхет, передає Інше ТВ.

«Здавалось би, цьогорічний Новий рік і його святкування як ніколи раніше має бути тихим та домашнім.

Але, дивлячись на рекламні оголошення різних розважальних закладів, які запрошують відзначати Новий рік та бронювати місця на всю ніч, у супереч визначеному часу комендантської години, починаєш думати про інше.

Шкода, що люди відмежовують себе від реальності, і поки одні захищають нашу країну від ворога, ночують у бліндажах та гріються біля окопних свічок, інші прагнуть лише веселощів, мирного життя та безкінечного свята.

Звертаюсь до голів військових адміністрацій винести відповідне рішення щодо обмеження роботи закладів у нічний час, зокрема, з наголошенням на вимоги комендантської години.

Давайте не плюндрувати пам’ять про усіх тих, хто віддав своє життя за нас з вами і Україну!», – йдеться у зверненні Шайхета.

Головний поліцейський Миколаївщини пропонує головам військових адміністрацій обмежити роботу розважальних закладів в новорічну ніч 1
Головний поліцейський Миколаївщини пропонує головам військових адміністрацій обмежити роботу розважальних закладів в новорічну ніч 3

Як повідомляло Інше ТВ, Новорічна ніч «МАРТі»: миколаївцям покажуть новорічний концерт (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube