На Миколаївщині судитимуть стрільця з «лнр», який брав участь у бойових діях проти України  


20:0527.12.2022

Миколаївською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду  обвинувальний акт стосовно мешканця Луганської області за фактами державної зради, а саме переході на бік ворога в період збройного конфлікту, вчиненого в умовах воєнного стану, та добровільної участі громадянина України в незаконних збройних формуваннях, створених на тимчасово окупованій території та в збройних формуваннях держави-агресора (ч.2 ст. 111, ч.7 ст. 111-1 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

Слідством встановлено, що 20 серпня 2022 року обвинувачений прибув до військового комісаріату у м. Луганськ.  У період з 25 серпня по 10 вересня поточного року зрадник, з метою отримання навичок для виконання бойових завдань у складі збройних формуваннях держави-агресора, пройшов військові навчання біля м. Алчевськ Луганської області. Після навчання він був зарахований до «137-го гвардійського парашутно-десантного Кубанського козачого ордену полку Червоної Зірки», який входить до складу 106-ї повітряно-десантної дивізії зс рф на посаду стрілка.

 У подальшому обвинувачений приймав участь у бойових діях проти  Збройних сил України на території тимчасово окупованих збройними силами рф територіях Харківської, Луганської, Херсонської та Миколаївської областей. 

6 жовтня неподалік с. Тернові Поди Баштанського району Миколаївської області його було взято в полон.

Як повідомляло Інше ТВ, Справи двох прихильників «руського миру» з Первомайського району Миколаївщини пішли до суду



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube