Начальник Миколаївської ОВА пояснив, як і чому в Миколаєві з’явилась Ялинка Незламних


13:0826.12.2022

В цьому році Миколаєву треба було б купляти нову штучну ялинку, оскільки попередня вже «зносилася», але було вирішено не витрачати на це кошти.

Така була причина появи в Миколаєві Ялинки Незламних, в середині якої захований пам’ятник Святому Миколаю.

Про це в ефірі телеканалу «Апостроф TV» сьогодні, 26 грудня, розповів начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

– Особлива ялинка – це пам’ятник Святому Миколаю, який стоїть у нас в центрі міста в Каштановому сквері та захищений мішками з піском, на це накинули сітку, і люди її прикрасили. Тобто така Ялинка Незламності зробилася у нас. Тому що була ідея встановити новорічну ялинку на центральній площі, як ми робили це щороку, але вона вже просто амортизувалась за цей час, і в цьому році треба було купляти нову. І ми з мером вирішили, що зараз не самий гарний час для того, щоб придбати коштовну ялинку, встановлювати її на коротку кількість днів, тому вирішили зробити так, – сказав Кім.

Як повідомляло Інше ТВ, в Миколаєві 16 грудня з’явилась Ялинка Незламних (ФОТО, ВІДЕО). З 19 грудня містяни почали її прикрашати кульками та іншими іграшками з побажаннями на 2023 рік.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube