І про стабільність. В Миколаєві вночі навпроти Каштанового скверу хтось встановив МАФи – їх вже знесли (ФОТО)


12:2224.12.2022

В Миколаєві вчора вночі хтось встановив два МАФи. Наразі їх вже знесено.

Про це повідомили в Департаменті внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради, передає Інше ТВ.

“Радію, що в Миколаїв повертається бізнес, але це треба робити не таким шляхом. Вчора вночі, навпроти Каштанового скверу, “виросли” кіоски “не першої свіжості”. Мабуть, хтось вирішив, що він розумніший за всіх. Підприємливість – це дуже гарна риса, але втілювати задумане необхідно в правовому полі, — прокоментував директор департаменту Андрій Єрмолаєв. – Кіоски зникли. Це буде доля всіх споруд, які незаконно займають міську землю. Вони будуть зникати тим чим іншим способом. Якщо хтось вважає, що поки директор та більша частина чоловіків департаменту служать, то в цей час можна ставити по місту непотріб, він помиляється. Частина колективу, що залишилися, працює та не підведе. Будь ласка поважайте наше сильне та витривале місто!»

Як повідомляло Інше ТВ, 17 березня голова Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив, що у Миколаєві заберуть усі борди та МАФи для потреб оборони міста



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube