На Миколаївщині продовжується розміновування: працюють миколаївські, київські, черкаські, кіровоградські піротехніки (ФОТО, ВІДЕО)


13:2823.12.2022

22 грудня один з піротехнічних розрахунків частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення  ГУ ДСНС України у Миколаївській області працював у с. Благодатне Миколаївського району.

За день саперами ДСНС виявлено 3 вибухонебезпечні предмети, серед яких 2 підствольні гранати та 1 мінометна міна. Через неможливість їх транспортування боєприпаси знищили шляхом контрольованого підриву.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Станом на 23 грудня, загалом на території Миколаївської області силами піротехніків Миколаївщини, а також розрахунків із Київської, Черкаської, Кіровоградської, 3 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України виявлено 6842 одиниці боєприпасів, обстежено 1008,1  га земель.

Як повідомляло Інше ТВ, В Снігурівці на Миколаївщині діти знайшли в підвалі багатоповерхівки гранати, підривачі і ще багато чого, що було залишено окупантами (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube