Дума Риги виділила Миколаєву 200 тис.євро на відновлення водопостачання


22:3822.12.2022

Тиждень тому депутати Думи міста Рига (Латвійська Республіка) ухвалили рішення про виділення 200 тис.євро з бюджету міста на відновлення водопостачання Миколаєва.

За ці кошти буде придбане сучасне обладнання для ремонту мереж.

Про це повідомили в МКП «Миколаївводоканал», передає Інше ТВ.

За повідомленням пресслужби підприємства, це стало можливим завдяки спільному зверненню Уповноваженого із захисту державної мови Тараса Креміня та Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича до Асоціації міст країн Балтії по допомогу МКП «Миколаївводоканал», яке зазнало чималих руйнувань від російських агресорів.

«Підтримаймо Україну стільки, скільки потрібно! Рига пожертвує понад 200 000 євро, щоб допомогти забезпечити мешканців українського міста Миколаєва питною водою. З іншого боку, на підтримку Києва буде неодноразово передано десять автобусів, якими більше не користується Rіgas satiksme, для громадського транспорту», – йдеться в повідомленні на фейсбук-сторінці Думи Риги.

Як повідомляло Інше ТВ, з 12 квітня Миколаїв залишився без питної води, яка подавалася в місто водогоном Дніпро-Миколаїв, саме через те, що окупанти підірвали його у Киселівці на Херсонщині.  



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube