Майже 1,5 місяці, як звільнена Снігурівка на Миколаївщині. Про проблеми і вже зроблене розповіли в Офісі Президента (ФОТО)


18:5821.12.2022

Місто Снігурівка Миколаївської області було звільнено від окупації 10 листопада.

Сьогодні, 21 грудня, його відвідав заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, щоб на власні очі побачити, які проблеми вже вирішено, а які ще ні.

Про це він написав на своєму телеграм-каналі, передає Інше ТВ.

За словами Тимошенка, в Снігурівці вже відновлено електро-, водо- та газопостачання, відновлено транспортне сполучення, але разом з тим роботи дуже багато.

«В місті значні ушкодження як житлових, так і адміністративних будівель. Тут зруйновано будівлю міськради, через обстріл згоріла будівля залізничного вокзалу, також вже не підлягає відновленню один з відділків поліції. Частково зруйновано лікарню – внаслідок ракетного удару пошкоджено 3 корпуси, вибиті всі вікна, є ушкодження фасаду. Лікарі працюють і продовжують надавати допомогу», – написав Тимошенко.

Заступник керівника ОП відзвітував, що з початку деокупації до міста та Снігурівської територіальної громади надійшло 293 тонни гуманітарної допомоги – продукти, засоби гігієни, теплий одяг, будівельні матеріали, в місті організовано 6 точок видачі всього необхідного. Є Пункт Незламності – з генератором і Starlink. Також людям видають дрова для опалення (453 домогосподарства отримали 453,5 куб.м деревини).

«Органи влади всіх рівнів активно працюють над тим, щоб люди могли максимально комфортно, наскільки це можливо в наших умовах, прожити зиму», – запевнив представник влади.

Як повідомляло Інше ТВ, В Снігурівці на Миколаївщині діти знайшли в підвалі багатоповерхівки гранати, підривачі і ще багато чого, що було залишено окупантами (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube