Відновлення пошкодженої російськими обстрілами інфраструктури Миколаївщини: що зроблено за минулий тиждень (ФОТО)


09:1820.12.2022

Як повідомляло Інше ТВ, у Миколаєві за тиждень з 12 по 19 грудня відремонтували 13 покрівель багатоповерхівок і 2 шкіл, замінили вікна в дитсадку: звіт міськвлади.

Проводилась така робота і по області.

Про її результати повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Баштанський район:

У с. Червона Долина, с-щі Поляна, с-щі Широке Широківської громади за цей період закрито плівкою та OSB-плитами 1440 вікон в багатоповерхових та приватних будинках. Окрім цього, такі ж роботи проводилися в багатоповерховому будинку в м. Снігурівка Снігурівської громади.

Окрім цього, у с. Першотравневе та с. Євгенівка Снігурівської громади у двох амбулаторіях загальної практики сімейної медицини пошкоджені вікна закрито OSB-плитами.

Також у п’яти ліцеях в м. Снігурівка та в одному ліцеї в с. Павлівка Снігурівської громади було закрито вікна OSB-плитами.

Роботи із закриття вікон OSB-плитами проводилися й в Широківському будинку культури.

Плюс до всього, у КП «Снігурівський комунальник» також було забито пошкоджені вікна OSB-плитами та перекрито покрівлю.

Миколаївський район:

За минулий тиждень відновлювальні роботи проводилися й в навчальному закладі в смт Воскресенське Воскресенської громади. Там було перекрито металевим профнастилом 250 кв. м покрівлі.

Відновлення пошкодженої внаслідок російської агресії інфраструктури в Миколаївській області наразі триває.

Миколаївська ОВА дякує всім комунальним службам, які оперативно виконують свою роботу й відновлюють пошкоджені внаслідок збройної агресії рф об’єкти.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube