Укрпошта ввела в обіг марку з малюнком дівчинки з Миколаєва


07:0320.12.2022

19 грудня було введено обіг поштовий випуск «Переможного Нового року!», глибокий за своїми сенсами та близький для кожного з нас.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Укрпошти, передає Інше ТВ.

Придбати філателістичні новинки, патріотичний та святковий мерч можна у відділеннях Укрпошти та в офіційному онлайн-магазині: http://bit.ly/Peremozhnoho_roku

Складно стримувати емоції, вдивляючись в ілюстрації. Одна з них — на марці — розділені війною кохані, які не можуть навіть обійнятися в день, який раніше викликав стільки щастя й очікування магії. Інша — на конверті — продовження їхньої історії. Вони разом, як і має бути наступного року в наших найщиріших сподіваннях.

Поштовий випуск включає марковий аркуш, художній конверт «Переможного Нового року!» та листівку «З Різдвом!». Ескіз поштової марки — Валерія Михайлова. Ескіз листівки — Олександр Охапкін. Тираж — 720 тис. марок, або 120 тис. аркушів. Номінальна вартість поштової марки — U (12 грн).

Як повідомляло Інше ТВ, конкурс на ескіз різдвяної поштової марки 11-класниця Валерія Михайлова із Миколаєва, яка змушена була виїхати за кордон, де в неї й виникла ідея такого малюнку. Сюжет для малюнка на конкурс «Укрпошти» Валерія придумала сама. «Ця марка відображає труднощі відстані між рідними. Війна розділила багато родин та всіх абсолютно по-різному. Комусь довелося виїхати з рідного міста, комусь вирушити за кордон, а хтось прямо зараз захищає нашу країну, і завдяки їм ми зустрінемо цей Новий Рік», – сказала Валерія Михайлова.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube