Зірка української естради Святослав Вакарчук виступив перед миколаївськими десантниками (ФОТО)


11:1117.12.2022

Концерт відбувся в прифронтовому населеному пункті, неподалік від позицій, які стійко й мужньо утримують військовослужбовці частини.

Про це повідомили у службі зв’язків з громадськістю 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України, передає Інше ТВ.

На зустріч з улюбленим співаком мільйонів українців прийшли бійці бригади, вільні в цей день від виконання службових обов’язків.

Концерт був коротким, але водночас дуже ємним, адже був наповненим особливою душевністю і щирістю, які з’являються на усіх виступах Вакарчука. Виступаючи перед початком заходу, Святослав Вакарчук зазначив, що провів у цьому році вже понад півтори сотні концертів у військових частинах, які відстоюють українську землю від окупанта.

Варто підкреслити, що влітку Святослав вже виступав перед підрозділами 79 ОДШБр, яка на той час захищала місто Слов’янськ зі сходу. Тоді, на одному з міні-концертів, співак навіть потрапив під обстріл і тому змушений був перервати свій виступ.

На щастя, цього разу ворог не завадив десантникам насолодитись творчістю улюбленого виконавця. Воїни сумували разом зі Святославом, коли той співав свою нову пісню «Місто Марії», присвячену захисникам «Азовсталі». Наповнювались впевненості разом із зіркою, під час виконання ним старого хіта «Все буде добре»; підспівували Вакарчуку, коли той заспівав народний хіт «Червона рута».

Програма концерту складалась як зі старих і добре відомих пісень, так і з нових хітів рок-виконавця. Знайшлось місце і народним пісням. Цей творчий мікс припав до душі миколаївським десантникам, які «платили» співаку бурхливими оплесками і своїми щирими емоціями.

Закінчився виступ фотографуванням зірки на пам’ять з усіма бажаючими. Зрозуміло, що серед таких були усі присутні на концерті, тому Святослав терпляче сфотографувався з кожним.

Як повідомляло Інше ТВ, 79-й окремій десантно-штурмовій бригаді Володимир Зеленський вручив відзнаку Президента України «За мужність та відвагу».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube