Міністр оборони Резніков з колегою із Швеції оглянули в Миколаєві крейсер “Україна” (ВІДЕО)


20:4011.12.2022

Міністр оборони України Олексій Резніков та міністр оборони Королівства Швеція Пол Йонсон побували на Миколаївському суднобудівному заводі, де знаходиться крейсер “Україна”, блезнюк крейсера “Москва”.

Про це Олексій Резніков нагадав на спільній прес-конференції після візиту в Миколаїв.

-Адмірал Неїжпапа зробив нам екскурсію, ми пройшлися по кораблю, уявили, що йдемо по “Москві”, подивилися, куди саме влучили українські ракети “Нептун”, які відправили російський крейсер за відомою адресою. Навіть мені це було цікаво, і ми з паном міністром обговорювали можливість створення після нашої перемоги музею з двох локацій. Перша локація – цей крейсер, по якому можна походити, а друга локація – акваланги, дайвінг на Чорному морі, щоб подивитись, як там перебуває “Москва”.

Ми також змогли побачити, яких руйнувань завдали цівільній інфраструктурі Миколаєва. Це і університети, і школи, і лікарні, і готелі. Їх цілями є не військові об’єкти, а мирне населення України.

Резнікову розповіли про реальні історії миколаївців, він спілкувався з генералом Марченко і з заступником голови Миколаївської ВОА Миколою Маріновим.

Нагадаємо, в квітні Кім пообіцяв затопити “Україну”. Щоб недобудований крейсер росіяни не взяли на заміну затопленому (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube