Гараж і два житлових будинки – що гасили рятувальники Миколаївщини минулої доби


09:1611.12.2022

За минулу добу підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано три пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 15:49 10 грудня, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу гаража та господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Незалежності м. Нова Одеса Миколаївського району. На місце направлено черговий караул 21 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Силами вогнеборців пожежу ліквідовано о 16:35 на площі 35 кв. м, її спричинило коротке замикання електромережі.

Згодом на пункт зв’язку 4 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу в житлового будинку по вул. 8 Повздовжня м. Миколаїв. Прибувши на місце рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в одній із кімнат. Силами чергового караулу підрозділу її ліквідовано о 20:41 на площі 50 кв. м. Причина встановлюється. Вогнем знищено перекриття, покрівля, речі, меблі домашнього вжитку.

О 20:47 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Центральна с. Новопетрівка Снігурівської територіальної громади Баштанського району. На місце направлено відділення 24 ДПРЧ . О 01:02 пожежу ліквідовано на площі 80 кв. м. Спільними діями рятувальників врятовано житловий будинок та 2 господарчі будівлі. Причина пожежі встановлюється.

Як повідомляло Інше ТВ, За позаминулу добу миколаївські рятувальники гасили 5 пожеж і дістали з води утопленого



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube