Дві пожежі в Южноукраїнську – з 9-поверхівки виводили людей


09:5108.12.2022

Вчора, 7 грудня, підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано три пожежі.

Так, об 11:20 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Бульвар Шевченка Южноукраїнської територіальної громади Вознесенського району.

На місце направлено відділення 25 державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону та чергову зміну 1 ДПРЗ. Під час проведення розвідки рятувальники вивели з квартири, де сталось займання, чоловіка 1964 р.н. Його госпіталізовано до медичного закладу із попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння. Також із сусідньої квартири через щільне задимлення на свіже повітря вивели жінку, а з верхнього поверху мати з дитиною – 2014 р.н. О 12:10 пожежу ліквідовано на площі 15 кв. м.

Пізніше, о 16:50, на пункт зв’язку цього ж підрозділу надійшло повідомлення про пожежу в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку по проспекту Курчатова м. Южноукраїнськ. Тут обійшлось без постраждалих. О 17:20 вогнеборці ліквідували пожежу на площі 20 кв. м.

О 18:30 до рятувальників надійшла інформація про пожежу господарчої споруди по вул. Польовій с. Широколанівка Степівської ТГ Миколаївського району.

На місце направлено відділення 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ та вогнеборців Широколанівської місцевої пожежної охорони. О 20:07 пожежу ліквідовано на площі 20 кв. м. Від знищення вогнем врятовано житловий будинок та літню кухню.

У всіх трьох випадках причини пожеж встановлюються.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube