Електропостачання, зв’язок, пенсії, гумдопомога: в Мінреінтеграції відзвітували, як на звільнених територіях Миколаївщини відновлюється інфраструктура


09:0007.12.2022

Станом на сьогодні в Миколаївській області деокуповано вже 48 населених пунктів. Наразі здійснюються невідкладні заходи з відновлення життєзабезпечення на цих територіях.

Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції ТОТ України, передає Інше ТВ.

Критична інфраструктура

Відновлено електропостачання для майже 3 тисяч споживачів зі звільненого міста Снігурівка, селища Березнегувате та села Зелений Гай.

Знову з’явився газ у мешканців Снігурівки та села Українка.

Централізоване водопостачання відновлено для жителів 17 населених пунктів Снігурівської та 16 Горохівської громад.

Зв’язок

За останніми даними, знову доступний мобільний зв’язок у Снігурівці, селищах Засілля та Первомайське, в селах Вавилове й Зелений Гай. Тривають відновлювальні роботи у решті деокупованих населених пунктів області.

Виплати пенсій

Їх на ДОТ Миколаївщини привозять мобільні пересувні пункти Укрпошти. Громадянам виплачено вже понад 8 мільйонів гривень. Зокрема, пенсії отримали жителі Снігурівки, селища Центральне, сіл Вавілове, Знам’янка та Новокиївка.

Гуманітарна допомога

На звільнені території області її доставлено вже більш як 200 тонн. Це харчові продукти, засоби гігієни, теплий одяг, будівельні матеріали тощо.

Як повідомляло Інше ТВ, Обстріли, грабежі, обшуки і катування АТОвців – що розповідають жителі Снігурівки на Миколаївщині про окупацію (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube