В Миколаєві суд обрав запобіжний захід продавцям кокаїну


19:3006.12.2022

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун обрано запобіжний захід 27-річному мешканцю м.Одеса підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, чоловік обрав для себе в якості джерела доходу діяльність, пов’язану з незаконним придбанням та збутом на території Миколаївської області та м.Одеси – кокаїну, наркотичної речовини, обіг якої обмежено.

До цієї діяльності він залучив двох своїх знайомих, розподіливши ролі між собою, відповідно до спільно розробленого плану.

В подальшому вони неодноразово збували кокаїн на території м.Одеси, зокрема особі, яка діяла під контролем правоохоронних органів.

03 грудня 2022 року підозрюваного та його спільника було затримано в порядку ст.208 КПК України.

У судовому засіданні прокурор просив обрати чоловіку запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Підозрюваний визнавав свою провину, зазначав, що сприяє слідству у даному провадженні, просив обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту, або із розміром застави, що не буде перевищувати 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (214 720 грн). Захисник підтримав позицію свого клієнта.

За результатами розгляду, слідчий суддя Галина Подзігун ухвалила обрати підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою, з визначенням розміру застави у сумі 1 073 600 грн.

В разі внесення застави останній, окрім іншого, буде зобов’язаний, відповідно до ухвали слідчого судді, здати на зберігання документи, що дають право виїзду за кордон та носити електронний засіб контролю.

Аналогічний запобіжний захід було обрано ще одному фігуранту зазначеного провадження, повідомили в прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube