День народження миколаївської «79-ки»: дрон від жительки Миколаєва і державні нагороди (ФОТО)


08:0202.12.2022

Як повідомляло Інше ТВ, Вітаємо і дякуємо: 1 грудня – день створення Миколаївської бригади ДШВ.

В цей день миколаївські десантники отримали в подарунок дрон від простої жительки Миколаєва, а також були нагороджені державними нагородами.

Про це повідомили в Службі зв’язків з громадськістю 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України, передає Інше ТВ.

Так, дрон десантникам передала проста мешканка Миколаєва Вікторія Сокіл. Вона зі своїм чоловіком Дмитром, колишнім воїном бригади, кілька місяців заощаджувала кошти, аби підтримати десантників тим, що їм дійсно дуже потрібно. Передача безпілотника відбулась 1 грудня у Миколаєві.

Цінний подарунок прийняв Народний Герой України, головний сержант одного з підрозділів 79-ки, кіборг Юрій Соболєв. На знак вдячності воїн подарував Вікторії торт і підписав прапор, який привіз з Донбасу, де зараз стримує ворога у важких оборонних боях бригада.

Особливого значення цей подарунок набуває через те, що родина миколаївців у повсякденному житті не розкошує. Подружжя виготовляє вироби з дерева, які потім реалізують. З того й живуть. Через свій стан здоров’я Вікторія потребує регулярних лікувальних реабілітаційних заходів, які, як відомо, зовсім недешеві, але, незважаючи на це, вони з чоловіком все одно вирішили підтримати бригаду досить коштовним подарунком.

– Спочатку ми донатили кошти на ЗСУ, однак потім вирішили зробити цільовий подарунок нашій миколаївській бригаді. Порадившись з військовими, дізнались, що однією з найбільш потрібних речей є безпілотники, тому й вирішили придбати такий для нашої «79-ки», – каже Вікторія.

Наразі вони з чоловіком вже почали збирати кошти на наступний дрон для бригади.

Також 1 грудня командир 79 окремої десантно-штурмової бригади вручив державні нагороди десантникам, які виявили мужність і високий професіоналізм під час виконання бойових завдань.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube