Миколаївщина отримала від благодійників рефрижератор для транспортування товарів на звільнені території (ФОТО, ВІДЕО)


14:3230.11.2022

На замовлення Миколаївської обласної військовій адміністрації «Rotary Club Миколаїв» передав рефрижераторний причіп для перевезення продовольчих товарів на деокуповані території.

У середу, 30 листопада, заступник начальника Миколаївської ОВА Микола Марінов зустрівся з волонтерами та оглянув переданий рефрижератор.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

«Дякуємо «Rotary Club Миколаїв» за їх допомогу. Цей рефрижератор стане в пригоді, щоб доставляти харчові продукти. Наразі є потреба в такій техніці, оскільки ми працюємо не тільки на звільнених територіях нашої області, а й допомагаємо Херсонщині», – сказав він.

Також Микола Марінов зазначив, що рефрижераторний причіп вже завантажений необхідними продуктами та невдовзі поїде до тих, хто цього потребує.

Зі свого боку представник «Rotary Club Миколаїв» Артем Ващиленко додав, що волонтери завжди раді допомогти нашій області, та подякував міжнародним партнерам за можливість інвестувати кошти в перемогу України. Також він розповів, що з моменту отримання запиту від Миколаївської ОВА команда приблизно півтора місяця збирала кошти на рефрижераторний причіп й та надалі готова допомагати.

Як повідомляло Інше ТВ, Німеччина передала Шевченківській громаді на Миколаївщині 20 генераторів, 10 свердловинних насосів та мініекскаватор для відновлення пошкоджених водогонів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube