Питна вода для Миколаєва у кранах відкладається на невизначений термін: окупанти розбомбили насосну станцію МКП «Миколаївводоканал» – мер (ФОТО)


16:4728.11.2022

Питна вода для Миколаєва у кранах відкладається на невизначений термін: окупанти пошкодили насосну станцію МКП «Миколаївводоканал».

Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

«Друзі, на жаль, маю погані новини. Під час ракетного обстрілу російські терористи пошкодили насосну станцію МКП «Миколаївводоканал», що розташована в Херсонській області. Тому ще протягом невизначеного часу ми вимушені подавати в місто технічну воду з Бузького лиману.

 Так, ми всі чекали деокупації Херсона й інших тимчасово захоплених наших земель. Після цього, оперативно, буквально за тиждень, відремонтували водогін. Але ми маємо справу зі справжніми терористами, які безсилі проти наших військових, а тому воюють із мирним населенням.

 Що далі? Продовжуємо ремонтувати мережі, які нищить солона вода. Як тільки дозволить безпекова ситуація, оперативно відновимо насосну станцію і повернемо Миколаєву питну воду. Працюємо далі і тримаємо стрій», – написав на своєму телеграм-каналі мер і оприлюднив фото.

Як повідомляло Інше ТВ, 14 листопада працівники МКП «Миколаївводоканал» розпочали ремонт водогону Дніпро-Миколаїв..



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube