Миколаївські енергетики допомогли у відновленні електроживлення Херсонщини (ФОТО)


08:1126.11.2022

На звільнені від окупанта території Херсонщини в останній тиждень рушили всі наявні бригади АТ «Миколаївобленерго», а також залучені фахівці.

Як їм працювалося, розповіли в пресслужбі АТ «Миколаївобленерго», передає Інше ТВ.

Миколаївські енергетики працювали практично без перепочинку, не знаючи вихідних та перерв на «несприятливі погодні умови». А між тим, через тривалі дощі під’їзні шляхи подекуди довелося організовувати насипом будівельного сміття, інакше важка спецтехніка просто не могла дістатися локації! Місили грязюку, тягнули кілометри проводів, піднімали опори, ремонтували траверси та замінювали пошкоджені ізолятори… Підганяла думка: скільки людей чекає на результат цієї роботи?!

Розуміючи нагальність та важливість відновлення даної електромережі, до процесу долучилися хто міг –  «Миколаївоблтеплоенерго» надало техніку та своїх зварювальників, яким довелося працювати навіть під дощем; «Тернопільобленерго» виділив бригаду високовольтників для відновлення власне повітряних ліній. Попереду енергетиків йшли вибухотехніки – оглянути й за потреби знешкодити снаряди, що рясно усіяли нашу землю «завдяки» окупантам. Чимало таких небезпечних знахідок виявлено на території вздовж усієї повітряної лінії, що простягнулася на 23 кілометри. 

«І ось, замурзані, але задоволені, можемо сказати, що високовольтна лінія, що дозволить заживити споживачів Херсонщини, та без якої неможливо було б відновити водопостачання Миколаєва, готова до роботи! Ми б відкрили шампанське, але надто стомилися в процесі ремонту… Та й попереду справ ще більше ніж достатньо – тож святкуватиме після Перемоги!», – кажуть миколаївські енергетики.

Як повідомляло Інше ТВ, Тестове заживлення електромереж Херсона почнеться 26 листопада, – Херсонобленерго



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube