На звільненій від російських окупантів територіях Миколаївщини вже розчищено 150 км доріг (ФОТО)


14:1425.11.2022

Усі українські державні служби, сервіси, банки, поштові оператори намагаються після деокупації міст та сіл відновити роботу якнайшвидше. Від деяких напряму залежить добробут громадян, як от отримання пенсій, доставка ліків та продуктів. Щоб вони могли знову запрацювати, дорожники відновлюють транспортне сполучення зі звільненими територіями.

Про результати роботи з розчищення доріг на деокупованій території Миколаївщини повідомили в Укравтодорі, передає Інше ТВ.

«Частина Миколаївської області була деокупована у листопаді. Після того, як сапери «прочесали» дороги, підрядні організації Укравтодору розпочали прибирати їх від слідів бойових дій та будувати тимчасові переправи. Через війну в області зруйновано 6 штучних споруд, на 3 тимчасових переправах вже відкрито рух. Нині зводимо ще одну.

З 11 листопада на Миколаївщині розчистили від сміття, знищеної техніки, уламків боєприпасів та інфраструктури понад 150 кілометрів доріг, 6 з яких – за минулу добу. Працюємо повільно та обережно, адже паралельно триває розмінування звільнених земель», – йдеться в повідомленні Укравтодору.

Як повідомляло Інше ТВ, В Снігурівській громаді на Миколаївщині окупанти зруйнували до десятка мостів – тут вже думають над їх відновленням



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube